Flytta piano säkert med Pianoflytt Stockholm

vi flyttat ditt piano och transporterar det dit du vill

Vi utför pianotransporter över allt inomStockholm med omnejd. Tveka inte att kontakta oss för att boka in din pianotransport. Vi har mycket erfaren personal och alla hjälpmedel som behövs för att utföra dom mest krävande pianotransporter snabbt och säkert. Så kontakta oss omgående för att få ett prisförslag på din pianoflytt.

Att flytta ett piano

Om du funderar på att flytta och har ett piano har säkert frågan ”Hur flyttar jag den där tingesten” dykt upp. Eftersom pianon är ofta ganska stora, är det inte att rekommendera att flyttar det själv – både av ekonomiska och hälsoskäl. Även om du har musklerna, eller en hel grupp av människor som kan hjälpa dig att flytta pianot, kanske du ändå ska hyra någon som tar hand om pianoflytten då ett enda litet misstag kan kosta dig tusentals kronor i renoveringsarbete och en massa bortkastad tid. Låt oss avslöja varför det är så viktigt att använda en ansedd flyttfirma när du ska flytta ett piano.

Vi är en professionell flyttfirma som bara jobbar med att flytta piano och flyglar. Vi har specialutrustning och tar väl hand om ditt piano under flytten. En pianotransport är ofta värda sin vikt i guld, speciellt om du har en mycket värdefullt piano eller ett som har ett betydande affektionsvärde. Vill du ha tag i en firma som är specialiserade på att flytta pianon, har du hittat rätt. Om du väljer att använda en vanlig flyttfirma prata med dem i detalj om hur de planerar att flytta pianot och om de har någon erfarenhet av att göra det sedan tidigare. Kom ihåg att ditt piano är en betydande investering och bör behandlas med stor försiktighet och god planering.

Pianoflytt i närområdet

Att hitta en pianotransport som kan flytta ditt piano inom ett lokalt område bör inte vara en svår uppgift. Ring helt enkelt upp din lokala pianobutik och be dem om en rekommendation. De bör ha en lista med välrenommerade företag som har flyttat pianon tidigare. När du kontaktar flyttfirman, be dem om referenser från tidigare kunder och ringa kunder för att höra hur flytten gick. Beroende på hur lång pianot ska flyttas, bör du räkna med att betala allt från 300 kr och uppåt.

Transportera piano till en annan stad

När du flyttar ditt piano ett längre avstånd, exempelvis över flera län eller även internationellt, är det verkligen rekommenderat att du tar kontakt med en professionell pianotransportör. Ja, det finns faktiskt företag som specialiserat sig på att flytta just pianon och flyglar. Ett bra ställe att hitta en pianotransportör som kan flytta ditt piano längre sträckor är att besöka flyttapiano.se.

Kostnaden för att flytta ett piano längre sträckor inom landet eller t.o.m. internationellt, beror på pianots vikt och storlek, och beroende på det på vilket sätt det går att transportera. Det är rekommenderat att du tar in offerter från flera pianotransportörer innan du bestämmer dig för en, så att du kan få det bästa erbjudandet. Förloppet är lite mer komplicerat än om du bara ska flytta pianot lokalt, men lägg tid på att hitta den firma du känner dig mest bekväm med när du ska flytta din investering. Efter att pianot har flyttats kommer det troligen att behöva stämmas på nytt, även om du använt de mest välrenommerade transportörerna, och ges en vecka eller två för att anpassa sig till det nya klimatet. Så när pianot stått på sin nya plats i ett par veckor är det dags att be en ansedd pianostämmare att komma och se över det, så att ditt piano blir redo för dig att spela på igen!